Öland Cup P 13.

Vetlanda FF P13 – JMS Cup Öland den 2-4/8 2024

Vi tackar Stiftelsen Werner von Seydlitz för det ekonomiska bidraget till vår fotbollscup med Vetlanda FF p13 på Öland.

Vi var 21 spelare och 5 ledare som reste tidigt fredag morgon från Vitalavallen till Tallhöjdens IP i Färjestaden på Öland. Vi bjöds på ett soligt och härligt väder med massor av fotboll, häng med laget och nya fotbollskompisar.

Fotbollsmässigt var det utvecklande för killarna då de fick möta nya motståndare från många olika delar av landet och i vissa matcher riktigt tufft och lärorikt motstånd.

För många av killarna var detta även första gången man var iväg på ett läger med övernattning. Laget sov över tillsammans i en skola, åt gemensamma måltider och hittade på mycket annat roligt som bad och beachvollyboll mellan matcherna.

Vi ser att killarna har vuxit mycket under denna helg och vet att de har tagit med sig många härliga minnen som påverkat både deras personliga utveckling och lagandan positivt. Och vi är övertygade att killarna vill åka iväg på fler cuper framöver.

Efter avklarad cup tog vi på söndagseftermiddagen med oss killarna för att se på en Allsvensk fotbollsmatch mellan Kalmar-Hammarby vilket blev mycket uppskattad.

/Ledarna i VFF

Wernerstiftelser
Box 3,
574 21 Vetlanda

info@wernerstiftelser.se